Ville Niinistö presidentiksi

Ville Niinistö on otttanut viime päivinä jämäkästi ja perustellusti ja epäsuomettuneesti kantaa Venäjän aloittamaan sotaan. Mielestäni Ville on osoittanut valtiomiesmäisyyttä ja hänestä tulisi hyvä presidentti maallemme. Ensin hänet toki pitää asettaa ehdolle!

3 Likes

Olen samaa mieltä. Ville Niinistö olisi paras ehdokas joka puolueella on (no, Pekka Sauri voisi myös olla hyvä mutta ei ehkä lähde?). Niinistöllä on myös kansansuosiota eikä suotta: osaa tosiaan sanoittaa asioita ja ottaa reilusti kantaa. Valitettavasti puolueessa on joku ihme pakkomielle Pekka Haavistosta, joka lienee ehdokkaamme jälleen kerran.

3 Likes

Lähtisikö Pekka oikeasti? Hän on minusta aivan ihana ja mielelläni näkisin hänet presidenttinä, mutta toisaalta kannutus on ollut laskusuuntainen. Hävityt vaalit painaa taustalla.

Tuleeko Pekasta itseään toteuttava ennustus? Onko hän edes ilmoittanut halukkuuttaan (toki vielä on aikaista)

2 Likes

Omasta mielestäni sekä Haavisto, että Niinistö ovat hyviä. En lähde kummankaan halukkuudella saatika suosiolla spekuloimaan sen enempää.

Hesarin kuukausiliitteessä oli taannoin hyvä ja kattava juttu presidenttipelistä: https://www.hs.fi/kuukausiliite/art-2000008470517.html

1 Like

Ihan samaa mieltä, olen sanonut jo pitkään, että haetaan nuorempi Niinistö Brysselistä takaisin siinä kohden, kun presidentinvaalit alkavat olla ajankohtaiset. Puolueen puheenjohtajana hän oli suositumpi kuin kukaaan edeltäjänsä tai seuraajansa. Sekin kertoo jo jotain.

1 Like

Joku mainitsi viime aikoina Heidi Hautalaa vihreiden presidenttiehdokkaaksi, eikä olisi ehkä yhtään huonompi. Kuitenkin ollut vahva Venäjän politiikan osaaja ja realismin edistäjä Suomessa.

2 Likes