Fwd: [Talouspolitiikka] Wohoo - homma käyntiin esittäytymisten kautta!

Hei kaikki,

aivan mahtava porukka meillä tässä talous- ja elinkeinopoliittisessa ryhmässä! Me puhikset tiedämme, kun olemme lukeneet kaikkien teidän hakemuksenne.

https://www.vihreat.fi/tyoryhmat/

Puhelu tulossa – numerot talteen

Minä Antti ‘Jogi’ Poikola ja Mari Holopainen pyrimme tässä joulun ympärillä soittelemaan puhelimitse kaikille teille, jotta tutustumme vähän paremmin itse kuhunkin.

Laittakaapa meidän puhelinnumerot muistiin ja lähettäkää meille tekstiviestitervehdys, niin me saamme myös teidän numerot talteen:

Mari Holopainen <mari.holopainen@eduskunta.fi> +358 50 514 3452
Antti ‘Jogi’ Poikola <antti.poikola@gmail.com> +358 44 337 5439

Sähköpostiesittäytymiset (kuka ehtii ensimmäisenä?!?)

Puheluja odotellessa olisi hienoa, jos kaikki voisitte vähän esitellä itseänne tähän viestiketjuun esim. poimimalla parhaita paloja työryhmähakemuksistanne ja muuten vain avaamalla ajatuksianne siitä, mitä toivotte ja odotatte ryhmältä.

Tammikuun tapaaminen (la 29.1.2022)

Jo nyt kannattaa laittaa kalenteriin lauantai 29.1. klo 12.00 – 16.00, silloin pidämme tämän työryhmän aloitustyöpajan koronatilanteen salliessa hybriditilaisuutena tai sitten pahimmillaan kokonaan etänä.

Ryhmä on sen verran suuri, ettei kaikille sopivaa aikaa ole helppo löytää. Niiden kanssa, joille tämä tammikuun lauantai on mahdoton järkkäämme samansisältöisen tapaamisen erikseen sovittavana ainaka niin, ettei kukaan jää kokonaan syrjään.

Tässä näin alkuun, lisäinfoa sitten esittäytymisten jälkeen.

Esittäytymisiänne odotelleen ja lämpimin terveisin,
Talous- ja elinkeinopoliittisen työryhmän puheenjohtajat Mari Holopainen ja Jogi Poikola

1 Like

FYI @Nonissimo tämä on ensimmäinen testi, missä tein tähän suljettuun ryhmään oman meiliosoitteen ja forwardoimalla tämän viestin meilistäni sain sen näkymään myös täällä.

Automaattisempikin meililistan mirror on mahdollista Creating a read-only mailing list mirror - admins - Discourse Meta

1 Like